منتديات عشاق التطوير
إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش Untit127
إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش 776401
منتديات عشاق التطوير
إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش Untit127
إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش 776401
منتديات عشاق التطوير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا بك يا في منتديات عشاق التطوير
 
أحدث الصورالرئيسيةالتسجيلدخول

 

 إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
المصمم المجنون
المدير العام

المدير العام
المصمم المجنون


ذكر عدد المساهمات : 547
نقاط : 1001
التقييم : 43

إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش Empty
مُساهمةموضوع: إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش   إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش Emptyالجمعة يونيو 22, 2012 1:04 pm

هنعمل انهاردة 3 حاجات كريم اللوز لتفتيح وتنعيم الوجة والبشرة _ صنفرة المشمش _ مكعبات المشمش

زطبعا كريم اللوز او اى حاجة داخلة فيها لوز مر بيبقى ثمنها باهظ وكمان دة ينفع يتحط تحت العين وفوق العين للهالات السودا والخطوط الرفيعة الى تحت العين
واهم حاجة طبعا انهاردة انة بيفتح المنطاطق الحساسة والركب

فوائد اللوز المر دة بيزيل التصبغات والبقع من الوجة والجسم _ بيفتح الجسم بطريقة رهيبة _ بيحافظ على البشرة ويغذيها واهم حاجة طبعا البياااااااااااض
وهتلاحظية من اول مرة ومع الاستمرار هيفرق كتيييييير
و يمشى بردو مع البشرة الحساسة


هنشوف مع بعض بنعمل الكريم دة ازاى

اول حاجة هنجيب نوى المشمش ونكسرة ونطلع النواة الى جواةوهنا عايزين النواة فريش يعنى مش متخزن وناشف عشان مفعولة يبقى قوى



هنشل القشر من النواة هيبقى شكلة كدة وهنا ريحتة بتبقى قالبة الدنيا


هنحطة فى المطحنة ونطحنة


وبعد مانطحنة هيكون شكلة بقى متفتفت زى كدة هندعكة بأيد الهون تانى


وهنحتاج نوعين من الكريم جلوسيد وكريم مرطب جونسون وممكن بدل الجلوسيد فازلين وكرم جونسون او لو فى نيفيا هما دول بس عشان خفاف على البشرة

هنسيح على النار 3 معالق كريم جلوسيد وهنحط عليها اللوز المبشور ونقلب يدوبك بندمجوا مع بعض وونقلبهم كويس جدا برضة

وناخد دة كلة
ونحطهم على نار هادية ونحط معلقتين لبن سائل ومعلقتين نشا ونقلب لحد ما الخليط يجمد ونطلعة نحط علية معلقتين زيت زيتون ونقلبهم ونحط 3 معالق كريم جونسون ونقلبهم لحد ما يندمجوا

بعد كدة احفظية فى برطمان زجاجى بعد ما تغسلية و تنشفية كويس


دة هنستخدمة ازاى كل يوم او 3 مرات فى الاسبوع زى مانحب هناخد على قد الوجة او المنطقة الى عايزنها تفتح ونحط عليها ونسيبها من نصف ساعة ل 6 ساعات يعنى على قد ماتقدرى حطية وانسية واغسلى وشك وادعيلى









الحاجة التانية صنفرة المشمش ( اللوز المر )


هناخد كمية من نواة المشمش ونخليها تنشف لمدة 3 ايام ونطحنها فى المطحناة بقشرها مش هنقشرها

وهنحطها فى كزرولة ونضيف عليها زيت زيتون ونقلب عشان الزيت الى فيها نزل والفوائد بس هنخلى اللوز المبشور طبعا اكتر من الزيت مش عايزينة يبقى عايم




والحاجة التالتة هى مكعبات المشمش

هنجيب مشمش عادى ومش هنصفية
ونحطة فى مكعبات الثلج وعلى الفريزر
و تستخدميه ازاى بقى

هنعمل صنفرة للوجة هنحط الكريم وبعد ما تخلص المدة الى عايزنها هنغسل الوجة
ونمشى بية على الوجة عشان نقفل المسام


اتمنى يكون عجبتكم و استفدتوا بها
إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش Mood1
إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش Mood6
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://love1aw.yoo7.com
 
إزاى احافظ ع بشرتى من الاسمرار هتلاقيه هنااا و معاه صنفرة المشمش
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» اشهر منتداك هنااا

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات عشاق التطوير :: المنتديات العامة ::  ... :: منتدى حواء والأسرة والطفل-
انتقل الى: