منتديات عشاق التطوير
اشهى ساندوتش البيتزا Untit127
اشهى ساندوتش البيتزا 776401
منتديات عشاق التطوير
اشهى ساندوتش البيتزا Untit127
اشهى ساندوتش البيتزا 776401
منتديات عشاق التطوير
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مرحبا بك يا في منتديات عشاق التطوير
 
أحدث الصورالرئيسيةالتسجيلدخول

 

 اشهى ساندوتش البيتزا

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
المصمم المجنون
المدير العام

المدير العام
المصمم المجنون


ذكر عدد المساهمات : 547
نقاط : 1001
التقييم : 43

اشهى ساندوتش البيتزا Empty
مُساهمةموضوع: اشهى ساندوتش البيتزا   اشهى ساندوتش البيتزا Emptyالإثنين يونيو 18, 2012 2:46 am

اشهى ساندوتش البيتزا 440914653


اولا المقادير:



3 ك دقيق
3 م ك لبن مجفف
1 م ك خميرة فورية
1 م ص ملح
1 م ص بيكنج باودر
2 م ص زعتر (اختياري)
2 م ك سكر
ربع كوب زيت ذرة
1 لتر ماء دافئ
بخلط كل المقادير مع بعض ف الخلاط عالسرعة البطيئة واحدة واحدةعشان الخلاط
مش يتحرق لان دي عجينة وبضيف الدقيق بالتدريج

وبعدين اطلع العجينة ويستكمل عجنها بالأيدى
واحط عليها نقطتين زيت
واسيبها تخمر ف علبة وعليها كيس من فوق لحبس الحرارة وحطيتها ف مكان دافي لمدة ساعة


ملحوظات: مانزودش وقت الخمران عشان متقطعش مننا ف العجين
ماتتسابش ف التلاجة لتاني يوم عشان فيها بيكنج باودر


بعد ما العجينة خمرت
حضرت الصلصة ومناال العالم بتعملها بكاتشاب لكن انا بحب اعمل صلصة البيتزا بتاعتي عبارة عن معلقتين صلصة و3 فصوص توم مدقوق ورشة ملح ورشة فلفل اسود وبسبكهم ف معلقة زيت ذرة ع النار بالشكل دة

وبعدين اسيب الصلصة تستريح وابتدي افرد العجينة علي رشة دقيق عشان تاخد شكل ساندوتش البيتزا
الاول بفردها بالنشابة علي شكل مستطيل
وبعدين بحط عليها الصلصة بالشكل دة (انا اخدت نص كمية العجين عشان اعمل 2 ساندوتش وكذلك نص كمية الصلصة )



اسيب بقي العجينة تستريح بالصلصة وابتدي احضر الحشو :
1 فلفلة خضرا
1 طماطم مقطعة رفيع
نص كوب زيتون مخلي
جبن شيدر او تركي اللي عندك
لنشون وصدر رومي ممكن تغيريه بلحم مفروم او جمبري او فراخ زي ماتحبي بس

كله يبقي متقطع رفيع

نركز بقي من اول هنا

هنحط الحشو بشكل صفوف ورا بعضها كدة

ونسيب الاخر حتة فاضية وبعدين نبتدي نلف بالشكل دة

ومع كل لفة بنريح ايدينا ع العجين ونخرج

الزيادات م الجناب لحدماتلف

لما قلبتها علي ظهرها شوفوا متماسكةازاي

وهنا عملت منها اتنين وحطيتهم ف صينية مبطنة بورق زبدة




واخيرا خليط التلميع:

بيضة مربوبة بشوية ملح وفلفل
وسمسم بحمصه ف طاسة ف الزيت

وامسح السانوتش بالخليط كدة

ونسيبه ف الفرن تلت ساعة علي درجة منخفضة 180 مثلا ومتتاخريش عليه لانه ما بيصدق يتحرق

اشهى ساندوتش البيتزا Mood0


المفروض تتقطع شرايح بس احنا بنمسكها زي الساندوتش وناكلها
اشهى ساندوتش البيتزا 13324487721008
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://love1aw.yoo7.com
ThE cHaMp Is HeRe
مراقب
مراقب
ThE cHaMp Is HeRe


ذكر عدد المساهمات : 525
نقاط : 933
التقييم : 7

اشهى ساندوتش البيتزا Empty
مُساهمةموضوع: رد: اشهى ساندوتش البيتزا   اشهى ساندوتش البيتزا Emptyالإثنين يونيو 25, 2012 10:17 am

تسلم يا غالى موضوع رائع اشهى ساندوتش البيتزا 1776034974
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://love1aw.yoo7.com/
 
اشهى ساندوتش البيتزا
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» احلى و اشهى صينية الكوسا بالجبن
» اشهى طريقة الكبدة بطريقة جديدة للاطفال

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات عشاق التطوير :: المنتديات العامة ::  ... :: مطبخ عشاق التطوير-
انتقل الى: