الكمية تكفي:
5 أشخاص
وقت التحضير:
20 دقيقة
وقت الطهي:
60 دقيقة
المقادير:
فرخة
+التوابل وهى
(ملح -فلفل اسود-كمون-اهم حاجه الكارى ده زيادة شوية-كسبرة-شطة)
لو عايزه تزودى اى توابل تانيه مفيش مشكلة
وتحطى معاهم بقه بصله وفصين توم وومعلقتين زيت وشوية خل وكوب زبادى
ونخلط كله مع بعض
التحضير:
ونبدا ندهن الفرخة من كل ناحية ونحط بين الجلد واللحم بتاعها
ونخرمها من حتت مختلفة بالسكين سيبيها بقه في التتبيله اكبر قدر ممكن
عشان تشرب التتبيله كويس اوى
ودى اهم خطوه بس بجد التتبيلة دى ريحتها وطعمها جنان
انا علطول بعملها لما يكون عندى عزومه ومش قادرة اقولكم على رد الفعل
الطبخ:
حطيها بقه في الفرن على 180 درجة
في الرف الاوسط وخليها حوالى ساعة او اكثر
عشان تستوى اوى وتشرب تتبيلتها كويس اوى
ونشغل الشوايه عليها شويه ونخرجها
وهتبقي كده